Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις….ένα κρασί χίλιες γεύσεις

Cinque wine bar warm atmosphere hospitality event

Το κρασί και η τέχνη συνδέονται με μια σχέση αλληλεπίδρασης και ατελείωτης έμπνευσης.Η τέχνη βρίσκει ερεθίσματα δημιουργίας από το κρασί αλλά και το κρασί “χρησιμοποιεί” την τέχνη προκειμένου να επικοινωνήσει την πολύπλοκη φύση του. Έτσι και στο Cinque Wine & Deli εκτός από το καλό κρασί φιλοξενούμε και καλλιτέχνες που μας κάνουν την τιμή να ομορφύνουν με την τέχνη τους τους τοίχους μας.Για τον μήνα Δεκέμβριο έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε τις φωτογραφίες της Χριστιάνας Κοκορέ.
Η Χριστιάνα-την αποκαλούμε με το όνομά της γιατί ενώ την γνωρίσαμε τώρα είναι η φίλη που όλοι θα θέλαμε να έχουμε- είναι νεόκοπη στην φωτογραφία αλλά το πάθος της για τα καρέ ξεχειλίζει.
Έχοντας σπουδάσει μετάφραση και ευρωπαικό πολιτισμό,κάποια στιγμή αναζήτησε ένα τρόπο να εκφράσει την ανήσυχη καλλιτεχνική φύση που έκρυβε.
‘Εχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την πρώτη της έκθεση αλλά είμαστε σίγουροι πως σε λίγο καιρό θα λέμε ..είχαμε την τιμή να μας διαλέξει για την πρώτη της έκθεση η ταλαντούχα φωτογράφος Χριστιάνα Κοκορέ!!

Scroll to top
×