Πέντε οικονομικές προτάσεις για καλό φαγητό στην Αθήνα

Το φαγητό έξω είναι μια ωραία και νόστιμη διέξοδος από τη ρουτίνα, αρκεί να μην μας κάνει να ιδρώνουμε την ώρα του λογαριασμού και καταλήγει να μας αδειάζει το πορτοφόλι, αφήνοντάς μας μετανιωμένους που βγήκαμε.

Για να μην καταλήγει σε άσχημη (οικονομικά) εμπειρία, μαζέψαμε για εσάς 5 διευθύνσεις όπου θα ευχαριστηθείτε φαγητό σε καλές τιμές.

Cinque Wine & Deli Bar, Ψυρρή
Φαγητό έξω, για πολλούς, σημαίνει και καλό κρασί. Κι επειδή έχουν πολλοί εξισώσει το κρασί και τα wine bar με… άδειασμα λογαριασμού καταθέσεων, να σας πούμε ότι στο Cinque Wine & Deli Bar θα δοκιμάσετε ποιοτικά ελληνικά κρασιά σε έναν μικρό, αλλά ατμοσφαιρικό χώρο (από 4 ευρώ το ποτήρι και από 15 ευρώ το μπουκάλι), τα οποία μπορείτε να συνοδέψετε με πεντανόστιμες μπρουσκέτες, panini και ανοιχτές πίτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, σε πολύ καλές τιμές.

Ανάλογα με την εποχή θα βρείτε και τις κατάλληλες γευστικές επιλογές, από σαλάτα μέχρι καβουρμά και σας εγγυόμαστε ότι φεύγοντας θα τσουγκρίζετε στην υγειά του… πορτοφολιού σας! Info: Αγαθάρχου 15, Αθήνα, 215 5017853.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ / jtasoni@gmail.com

http://www.clickatlife.gr/geusi/story/91215/pente-oikonomikes-protaseis-gia-kalo-fagito-stin-athina

Scroll to top
×